Stripper bij Vandaag Inside zet de boel op stelten

Stripper bij Vandaag Inside zet de boel op stelten
Stripper bij Vandaag Inside zet de boel op stelten

Een stripper bij Vandaag Inside zet de boel op stelten. Tijdens de uitzending duikt er ‘ineens’ een vrouw op die in niets anders dan lingerie loopt. Weer een gekkie die een live-programma verstoord? Of zit hier iets anders achter?

Ongeloofwaardige activisten

Gisteren ging het al even over ‘alle activisten’ die telkens bij Jinek in de talkshow opduiken. Het werd een zeer ongeloofwaardig verhaal toen twee jongens die graag bekend wilden worden op gingen staan in een geel hesje. Die kwamen zogenaamd aandacht vragen voor de bouwvakkers die gestorven zijn in Qatar.

Stripper bij Vandaag Inside

Bij Vandaag Inside dook gisteravond opeens een stripper achter Wilfred Genee vandaan. Ze stond op, trok haar kleding uit en liep in haar lingerie de studio uit. Dit was natuurlijk een parodie, maar wel een leuk bedacht grapje van de redactie. Onderaan het artikel is het fragment terug te bekijken. De vrouw ontving hier trouwens 200 euro exclusief reiskosten en btw voor.

Jinek in opspraak

Over de vele opstanden bij Jinek, zegt Eva zelf: “Dat was de derde keer in korte tijd dat onze talkshow werd verstoord”, vertelt Jinek. “Dit programma is opgericht om aandacht te besteden aan maatschappelijke discussies en we vinden het heel belangrijk om dit te doen in een live-uitzending met publiek erbij. Maar niet op deze manier.”

Ze vervolgt met het verweer dat het écht geen opzet vanuit het programma was: “Wij en ikzelf zouden nooit meewerken aan een vooropgezet plan. Dat hebben wij nog nooit gedaan, nu ook niet. Los daarvan: dit mag niet gebeuren. Wij zijn natuurlijk verantwoordelijk voor alles wat in deze studio gebeurt. Deze incidenten zijn voor ons een les. Zoals wij het tot nog toe geregeld hadden, was blijkbaar niet genoeg. We hebben de maatregelen aangepast en hopen oprecht dat dit nooit meer gebeurt.”

John van den Heuvel is boos

Maar omdat John van den Heuvel gisteren te gast was in de uitzending, blijkt daarom wel dat de beveiliging niet goed genoeg op orde was. John zei hierover: “De politie was ook not amused en heeft gezegd: ‘Zolang dit zo speelt, hebben wij liever niet meer dat je naar talkshows gaat. We kunnen jouw veiligheid daar niet garanderen’.”

Kijk het fragment van de stripper bij Vandaag Inside hier terug.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x