Lange Frans doet aangifte tegen verkeersregelaar

Lange Frans doet aangifte tegen verkeersregelaar
Lange Frans doet aangifte tegen verkeersregelaar

Eerder vandaag deelden we het artikel dat de reuzenrapper staande was gehouden door de Marechaussee. Hij slidede in onze dm en reageerde daarop. Lange Frans doet aangifte tegen verkeersregelaar.

Aangifte tegen verkeersregelaar

In het artikel van eerder vandaag beschreven we de situatie van Lange Frans. Afgelopen 29 oktober werd hij bij Schiphol namelijk staande gehouden nadat hij ruzie kreeg met een verkeersregelaar. Het was nog even de vraag of er een aangifte op de loer lag. Frans reageerde daarop middels een berichtje in onze dm: “Meld er dan ook even bij dat ik aangifte heb gedaan tegen de verkeersregelaar…”

We hebben even gevraagd wat zijn aangifte inhoudt en of er nog aangifte tegen hem ingediend is. Zijn antwoord is: “Ik heb aangifte gedaan van valse aangifte en smaad.” De eventuele aangifte van de verkeersregelaar is bij Frans niet bekend. Hoe hij dan precies weet dat er valse aangifte gedaan is, is niet helemaal bekend. Wel is het natuurlijk vervelend als er daadwerkelijk valse aangifte gedaan wordt.

Lange Frans’ kant van het verhaal

Daarnaast wil hij nog graag even zijn kant vertellen over het verhaal dat hij staande gehouden werd bij Schiphol: “Ik ben niet aangehouden. Ik ben staande gehouden om me te legitimeren, daarna mocht ik mijn weg weer vervolgen.” Ook hieruit valt dus te lezen wat hij eerder al tegen Shownieuws zei en dat is dat het groter gemaakt is dan dat het was (volgens hem). Waarom er dan een aangifte nodig is, weten wij ook niet.

Frans is van mening dat de verkeersregelaar andere belangen heeft bij het doen van een aangifte. “Deze meneer probeert er financieel wijzer van te worden. En ik voorzie totaal geen problemen”, aldus Frans. Hij gaat een juridisch gevecht daarom ook niet uit de weg en heeft het volste vertrouwen. Bedankt voor de reactie en succes Frans!

Reactie Lange Frans
Lange Frans doet aangifte tegen verkeersregelaar 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
20bet
20bet
2 dagen geleden

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x