Depressieve postbode noemt Arjen Lubach hypocriet

Depressieve postbode noemt Arjen Lubach hypocriet
Depressieve postbode noemt Arjen Lubach hypocriet

Depressieve postbode heeft een mening… En dat is nieuwswaardig! Hij reageert op het item van Arjen Lubach die erg kritisch was op familievloggers. De titel van de video van Ruben Køt luidt: “ARJEN LUBACH EIST GELD VAN ONS!!!” Huh? Wanneer is dat gebeurd dan? Depressieve postbode noemt Arjen Lubach hypocriet terwijl hij zelf de grootste blijkt te zijn.

Arjen Lubach heeft recent een item gemaakt over familievloggers waar, zoals we allemaal weten, Koetlife ook onder valt. Onze favoriete postbode was het echter niet eens met wat Arjen te zeggen had. Integendeel, Køt vindt dat geld verdienen over de rug van je kinderen niks is om je voor te schamen…

Althans… Als het om zijn gezin gaat noemt hij het een hobby, maar de Bellinga’s gooit hij met alle liefde voor de bus. Zoals hij zelf zegt: “Die Bellinga’s, die buiten die kinderen uit tot op het bot. Laten we gewoon eerlijk zijn: die kinderen hebben elke dag de camera op hun smoelwerk.” Hoe hypocriet kan je zijn…

De video’s van Arjen hebben op YouTube automatisch een auteursrechtelijke claim. Het algoritme van YouTube heeft echter het stukje van de ‘verdrinkende kinderen’ herkent op het account van Køt. Hè, bah… Is dat even vervelend voor onze depressieve maat. Nu denkt hij dat Lubach geld eist voor het schenden van auteursrechten. Dit is niet het geval, maar de postbode heeft het foutje van YouTube in ieder geval goed uitgemolken met zijn clickbait-achtige titel.

Wel is nu gebleken dat Ruben de definitie is van hypocriet, want hij noemt zijn concullega’s kinderuitbuiters. Voor hem is het maar een hobby en z’n kinderen vinden het alleen maar heel erg leuk. HAHAHA. Laat me niet lachen.

[sc name=”koetlife_youtube_arjen_lubach”][/sc]

[block id=”ruben-koetlife-in-het-nieuws”]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x