Lies Zhara laat zich likken

Lies Zhara laat zich likken
Lies Zhara laat zich likken

Je leest het goed. Onze vriendin Lies Zhara laat zich likken. Dit klinkt als vreselijk gore content die je niet bij ons op de site zou moeten vinden, maar het is toch echt zo dat je dit op Roddelpraat.nl leest.

En oké, het is flauw… Het gaat namelijk over Liesje die zich laat likken door haar poes. Hierover zou Dennis zeggen: ‘beter likken door de poes dan het likken van de poes’, maar daar is ons Jannetje het niet mee eens hoor. En dooooorrrr…!

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x