Peter Gillis doet aan senioren fitness in Massa Is Kassa

Peter_Gillis_Aquafitness_Senioren
Peter_Gillis_Aquafitness_Senioren
Ze weten van gekheid niet meer wat ze moeten doen met het programma dat op instorten staat na alle problemen die Petertje over zichzelf af heeft geroepen. Peter Gillis doet aan senioren fitness in Massa Is Kassa. Ja, precies… Hij doet nu dus aan aquafitness voor senioren. En hoe saai en verschrikkelijk dat ook klinkt, zo is het ook. Maar ze weten van gekheid gewoon niet meer wat ze met het programma aan moeten. Dat is wel duidelijk. In de aflevering is te zien hoe de tieten van Peter uit het water op en neer ketsen. Het is werkelijk waar walgelijk. Maar om het toch een beetje interessant neer te zetten voor het programma, zetten ze er een heftig en spannend muziekje onder. Hoe leuk is dat?! Ik vroeg me af hoe het kan dat hij boven water drijft, maar toen bedacht ik me opeens: ‘ahh… vet drijft natuurlijk op water’. Nou, gelukkig hebben we dat mysterie ook weer weten op te lossen. [sc name=”peter_gillis_massa_is_kassa_aquajoggen_senioren”][/sc]
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x