John de Bever gelooft niks van de Televizier-Ring-uitslag

John_de_Bever_televizier_Ring
John_de_Bever_televizier_Ring

Vorige week was de uitreiking van de Televizier-Ring. Voor de gouden ring waren drie programma’s genomineerd waaronder De Bevers. Deze hebben echter niet gewonnen. Maar, John de Bever gelooft niks van de Televizier-Ring-uitslag.

Hoe betrouwbaar is het om van een verliezer aan te nemen dat de uitslag niet kloppen is? Ja, niet, dus. Zelf was hij kanshebber van de grote prijs, maar greep ernaast toen Even Tot Hier ermee vandaar ging. En ook niet zomaar, want het programma won met 70% van de stemmen. Het was dus ook geen kantje boord. 

Bij de ochtendshow op radio Veronica was dan ook te horen dat John de Gouden Televizier-Ring in twijfel trekt. “Volgens mij klopt er geen reet van de uitslag, maar ze (Even Tot Hier, red.) hebben verdiend gewonnen. Het was het beste programma”, aldus John op de radio. Maar wat is zijn argument hier dan voor?

Nou, duh, zijn argument ligt bij de uitspraak die Paul Römer eerder deed. Zo vertelt hij: “70% is wel heel veel. Oude tv-coryfeeën, die denken dat ze er verstand van hebben, zeiden: ‘Jachtseizoen of De Bevers zouden winnen, omdat ze de grootste achterban hebben.’ Dan is 70% wel heel veel. Maar goed, dik verdiend gewonnen.” Even aannemend dat Paul onder ‘oude tv-coryfeeën’ zou vallen, maar Römer maakte afgelopen week nog de opmerking dat de prijs niet meer klopt, omdat mensen winnen wanneer ze ‘gewoon een grote achterban hebben’. 

John zegt op de radio niet teleurgesteld te zijn, maar dat gelooft natuurlijk niemand. Hij zegt: “Het zou te gek zijn dat we de Televizier-Ring winnen met een programma dat nergens over gaat. Maar het is al heel leuk dat we bij de laatste drie zaten.” Ja, precies. Take it like a man en ga niet lopen roepen dat er niks van de uitslag klopt. Je hebt gewoon verloren en daarmee is het afgelopen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x