Celine Huijsmans woest op Roddelpraat: ‘kneus’

Celine_Huijsmans
Celine_Huijsmans

Na een artikel van vanmiddag hebben we het wederom voor elkaar dat we ruzie hebben met iemand. Celine Huijsmans is woest op Roddelpraat.

Vanmiddag plaatste wij een artikel over Celine Huijsmans die structureel relaties zou verwoesten. Zelfs als er een kind in het spel is. Maar Celine vat dit wel heel erg persoonlijk op en gaat daarom Dennis privé berichten sturen op Instagram.

Het begint in de dm al met: “haal je die onzin over mij ff van je sure af”. ‘Sure verbetert ze later zelf naar ‘site’. “Zonder navraag zulke shit op je kanaal over mij plaatsen”, vervolgt Céline en ze sluit netjes af met “spoor je niet ofzo kneus”. Nou, dat Dennis misschien niet helemaal spoort heeft niks te maken met deze situatie, dus dat is weer flauw van je, Celientje.

Weten jullie nog dat Dennie ooit een fantastisch geweldige baan had die zijn carrière zeker tot een hoogtepunt had kunnen brengen? Juist, die baan met het uitdelen van de badjassen bij VI. Céline was daar toen nieuwslezeres. Ze zijn dus oud-collega’s van elkaar. Waarschijnlijk dat ze het daarom zo persoonlijk oppakt en Den privé een bericht stuurt.

En vergeet niet, lieve kinderen: deze vrouw is 37(!) jaar, maar schrijft berichten alsof ze 16 is. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wat is de ultieme puberale move? ONTVOLGEN! En dat is precies wat ze gedaan heeft. Dennie is vandaag een volger verloren. R.I.P.

Celine Huijsmans Boos 1
Celine Huijsmans woest op Roddelpraat: ‘kneus’ 2

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN