Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen

Rapper_KAFKA
Rapper_KAFKA

De eerder veroordeelde rapper heeft het weer voor elkaar. Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen. Dit keer over de president van Oekraïne.

Aanzet tot geweld

Voor degene die niet weet wie rapper K.A.F.K.A. is: in januari werd hij al eens veroordeeld tot zes weken cel voor het aanzetten tot geweld richting Hugo de Jonge en Mark Rutte. Vlak nadat Peter R. de Vries werd neergeschoten, plaatste hij een dreigtweet.

De 29-jarige Bouke van de V., aka Convex K.A.F.K.A., plaatste de volgende Tweet: “Kunnen Taghi & Co niet achter Hugo of Mark aangaan in plaats van Peter R. de Vries?” De politierechter oordeelde hierover dat het opruiing was tot het plegen van gewend tegen gezag.

Een misplaatste grap

De rapper volgde de zaak via een videoverbinding, omdat hij naar Spanje was verhuisd. Hier zei hij: “Het was nooit mijn bedoeling op te ruien. Het was een domme tweet en daar moet ik dan de consequenties maar van inzien.” Hij noemde het een misplaatste grap, maar toch kreeg hij celstraf. De rechter sprak van polarisatie en vond dat de celstraf op z’n plaats was om anderen te weerhouden hetzelfde te doen.

Daar blijf het niet bij, want rapper K.A.F.K.A. is eerder al veroordeeld wegens smaad. In 2018 werd hij namelijk nog veroordeeld voor een dreigtweet richting Thierry Baudet.

‘Zelensky sleurt ons mee in WOIII’

Goed, nu we weten wie deze rapper is en wat hij al op z’n naam heeft staan, kunnen we doorgaan met volgende: Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen. Dit keer over de president van Oekraïne. En wel dat die president de derde wereldoorlog gaat veroorzaken.

Zijn Tweet luidt dan ook als volgt: “Valt het jullie ook op dat Zelensky altijd vraagt om WAPENS, geld & sancties tegen Rusland & NOOIT om voedsel, schoon drinkwater & kleding voor de bevolking daar?” God, DAAR ZEG JE WEL IETS SLIMS HOOR, BOUKE! Hij vervolgt: “Hij is GEEN man van het volk maar een marionet van de elite die ons meesleurt in WOIII.”

Zucht… zucht… zucht…

Rapper K.A.F.K.A.
Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen 2

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x