DieTim is boos over zijn nepvolgers

DieTim_Tim_Van_Teunenbroek
DieTim_Tim_Van_Teunenbroek

Vanochtend deelden wij een artikel over Yvonne Coldeweijer die bovenaan de lijst stond als het ging om het hebben van nepvolgers. Ook DieTim staat in deze lijst op nummer acht. Nu is DieTim boos over zijn nepvolgers.

Tim is boos en schrijft op Instagram: “Ze schrijven alleen maar artikelen over me wanneer het onzin of negatief is maar als ik wat positiefs heb behaald in mijn carrière hoor ik al die media platforms niet?!!” Tim, we zouden echt wel wat positiefs over je willen schrijven, maar iets wat er niet is kunnen we ook niet delen, toch?

Zijn boosheid vervolgt in: “Donder op met deze hypocriete shit, er zijn mensen met eigen docu’s en series waarvan ik hun carrière van top tot teen heb bedacht maar dat gaat nog wel boven water komen.” Oeeehhhh… Over wie zou dit nou gaan??? Wij weten het echt niet hoor.

Wel wordt ook heel erg duidelijk dat hij de nepvolgers niet ontkent.

Die Tim Boos
DieTim is boos over zijn nepvolgers 3
Die Tim Boos2
DieTim is boos over zijn nepvolgers 4
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x