Joyce Join heeft liefdesverdriet om een kind

Joyce Join heeft liefdesverdriet om een kind
Joyce Join heeft liefdesverdriet om een kind

Eerder deelden we al een artikel waaruit bleek dat die gek van een Joyce een Tinder-profiel had. Wat blijkt nu? Ze had de liefde gevonden via de app, maar Joyce Join heeft nu liefdesverdriet om een kind.

Het slechtste typetje Joyce deelt nu op Instagram dat ze haar Tinder-profiel verwijderd heeft. En waarom? Het 19-jarige kind waar ze zegt mee te hebben gedate heeft het afgekapt ‘vanwege haar ‘BN’er status’. Wat? Welke BN’er-status? Zelfs voor een programma als Alleskunner Vips zou ze niet gevraagd worden. Zo’n niet-BN’er is zij.

“Ik had de liefde gevonden bij een 19 jarige man. Het was echt, puur en warm”, aldus Joyce in haar verhaal. Dit is zo ongeloofwaardig dat het vermoeden dat dit ook weer onderdeel is van haar slecht gespeelde typetje wel heel erg sterk is.

Joyce Join Tinder Verwijderd
Joyce Join heeft liefdesverdriet om een kind 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x