Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt

Dutch Performante
Dutch Performante

Goedemorgen lieve, brakke Roddelpraatlezers! Deze ochtend valt voor velen zwaar na het fantastische feest van gisteren, maar het kan altijd erger. Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt.

Bij De Telegraaf valt te lezen hoe een man (lees: Dutchperformante) met 250 kilometer per uur over de snelweg tussen Assen en Beilen reed. Na een snelheidscorrectie bleek hij 96 kilometer per uur te hard te hebben gereden. Oh, dat valt toch nog wel mee!

Helaas voor Chahid bleef het niet bij het afpakken van zijn rijbewijs. Het probleem was namelijk ook nog eens dat hij z’n rijbewijs niet bij zich had. De politie heeft daarom besloten de Lamborghini in beslag te nemen. Hij krijgt zijn auto met een nieuwwaarde van 320.000 euro pas terug als hij zijn rijbewijs komt inleveren. De politie schrijft zelf op Instagram: “Gezien de dure sportauto zal dit waarschijnlijk niet zo lang duren.”

Of er nog eventuele verdere juridische stappen worden ondernomen is aan de officier van justitie. Voorlopig mag hij in ieder geval niet in zijn Lambo’tje rijden. De vertegenwoordiger van het drankje dat volgens Jan naar dode dieren ruikt, lijkt het zelf niet zo’n probleem te vinden. Ach, verkoop nog een paar tegeltjes en het geld is al geen probleem meer, toch?

Dutchperformante Chahid
Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x