FOTO: Lil Kleine slaat weer iemand bont en blauw

FILMPJE! Beveiliger Lil Kleine bedreigt carspotter
FILMPJE! Beveiliger Lil Kleine bedreigt carspotter

Gisteravond bracht Yvonne Coldeweijer de scoop dat Lil Kleine wederom betrokken was geweest bij een geweldsmisdrijf. Lil Kleine slaat weer iemand bont en blauw. Dit keer bij club Air in Amsterdam.

“Jorik heeft daar met een andere jongen gevochten. Hij sloeg de jongen als eerste.” De twee zouden ook bekenden van elkaar zijn en Jorik zou een hekel hebben aan die jongen. Buiten is de jongen in kwestie nogmaals toegetakeld door een dozijn vrienden van de dwergrapper.

De jongen in kwestie wordt ‘M.’ genoemd en Yvonne schrijft hier meer over: “Lil zou M. zijn zusje een keer hebben aangereden en zou nog met een vergoeding komen. Lil heeft die belofte echter nooit waargemaakt.” Verrassend! “Toen M. onverwachts Jorik tegen het lijf liep in club Air, stapte hij op hem af om te vrgaen hoe het nou met de vergoeding zat, waarna het hoog opliep en Lil hem dus een beuk gaf.”

Dat is hoe die achterlijke kabouter zijn problemen ‘oplost’. De advocaat van Kleine reageert met: “Jorik is in Club Air lastiggevallen en vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken. Jorik is niet betrokken bij wat zich daarna buiten de club heeft afgespeeld en heeft daar ook geen weet van. Wij zijn niet bekend met een aangifte, zoals wordt gesuggereerd.”

Wij brengen hier de foto van de zwaar verminkte jongen. PAS OP: Kan als schokkend worden ervaren.

image 6
FOTO: Lil Kleine slaat weer iemand bont en blauw 2