De échte Juultje Tieleman

Juultje-Tieleman
Juultje-Tieleman

Het beeld waar we zo lang op gewacht hebben is dan eindelijk hier: een foto van de échte Juultje Tieleman. Wat leuk dat Expeditie Robinson.

Toen we bekendmaakte dat ons Juul mee ging doen aan Expeditie Robinson, spraken we onze hoop al uit over beeldmateriaal van Tieleman zonder make-up en lekker verslonst. Dat beeld is eindelijk hier. Wat meteen opvalt is VLEES.

Zoals Transformer Nikkietutorials al zei: ’the power of make-up!’ Dat bewijst Juultje ook maar weer eens. En dat niet alleen. Ook het maken van een foto vanuit de juiste hoek en het nabewerken kan een verbeterd en vertekend beeld geven van de werkelijkheid. Bedankt voor het casten van Juultje.

Je mag er overigens heus nog steeds wezen hoor, lieverd! De échte Juultje Tieleman is nog steeds knuffelbaar.

Juultje-Tieleman-Expeditie-Robinson
De échte Juultje Tieleman 2