Yo! Iets minder Rapper Sjors

Yo, iets minder Rapper Sjors!
Yo, iets minder Rapper Sjors!

Yo, iets minder Rapper Sjors! Die achterlijke Rapper Sjors is 20 kilo afgevallen. Hij bestond al niet uit veel cellen, omdat er voornamelijk veel in de hersenpan ontbreken, maar nu is er nog iets vanaf gegaan.

Hij zegt in zijn Instagram story dat hij 20 kilo is afgevallen. Ik zie overigens niet waar dat dan moet hebben gezeten, dus laten we hopen dat het niet in het koppie zat, want dan blijft er nu echt niks meer over van die debiel. Maar aangezien hij niet verder kan tellen dan 10, zal 20 kilo ook niet helemaal kloppen. #happyfitlife

Yo, iets minder Rapper Sjors!
Yo! Iets minder Rapper Sjors 4
Yo, iets minder Rapper Sjors!
Yo! Iets minder Rapper Sjors 5
Yo, iets minder Rapper Sjors!
Yo! Iets minder Rapper Sjors 6

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x