Ramin & Rosaliebeautyx live op TikTok

Rosalie Ramin
Rosalie Ramin

Vanmiddag waren Ramin (je weet wel, die homo die laatst te gast was in de uitzending) en Rosaliebeautyx live op TikTok. Hier hadden ze het onder andere over Roddelpraat en ons Jan.

Rose-ali heeft zélf een boblijn geknipt en god, meid, het wordt er niet beter op. Gelukkig zegt de transformer toch ook niet bij ons te gast te willen komen. De flikker in kwestie probeert haar nog over te halen, maar ze wilt echt niet. God, wat jammer nou…

Onderaan is een deel van de live te zien, maar we hebben jammergenoeg één ding niet op beeld kunnen krijgen. Ramin beweert ergens in de live namelijk ook nog dat Jan van hem gevraagd heeft om orale bevredigingen uit te voeren nadat hij hem bij station had neergezet. Volgens mij is die vent niet goed bij zijn hoofd of zou Dennis Jan dan hebben aangestoken met zijn homoseksuele gevoelens?

Oh en Ramin Noodles, wees alsjeblieft niet bang dat je te snel praat, want het klinkt nu eerder alsof je van een koe aan het bevallen bent. Wat een zeurderige manier van praten.

Ramin & Rosaliebeautyx live op TikTok
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x