Tanja Jess heeft een vraag

Tanja-Jess
Tanja-Jess

Zoal we weten is Tanja heel erg begaan met de samenleving. Zo vindt ze alles discriminatie, is ze verhuisd omdat die gemeente “te wit” is en is ze voorstander om Zwarte Piet te verbieden. Maar de vrouw die het achteraf prima vindt dat haar kerel vreemdgaat wilt dat we allemaal meer emanciperen.

Ze stelt dan ook een paar pittige vragen.

Vraag voor de mannen: Hoe geëmancipeerd ben jij? Kun je goed voor jezelf en je eventuele kinderen zorgen? En vind je dat leuk?

Jan: Ik doe het huishouden. Ik kook. Ik doe boodschappen. Ik zorg volledig voor mijn kinderen. En ik heb een vrouw nergens voor nodig. Nou ja, om te soppen en te zuigen. Maar dan anders. Ben ik nu geslaagd?

https://www.instagram.com/p/CfwXmaaDp5V/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x