Luca Borsato laat muziek horen

Luca-Borsato
Luca-Borsato

Met veel bombarie en emoties kondigde de zoon van Marco aan dat ie ging zingen. Even een paar dagen in het nieuws wegens vermeende doodsbedreigingen (wat trouwens bij sommige mensen nooit als nieuws wordt gebracht). Maar nu laat hij dan toch alvast iets van zijn muziek horen.

De aankondiging is in een koddig Amerikaans accent en geeft je het gevoel dat ie extra goed werkende vezeldoekjes wil verkopen bij Tel Sell, maar dan begint het plaatje toch echt. En dat is ja, weer een van de zovelen die met een computer zijn stem laten rechtbuigen en dan denkt te kunnen zingen.

[sc name=”lucborsatozingen”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x