Honden Gordon sturen boos bericht

Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij Gordon en de mongolen
Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij Gordon en de mongolen

Je kan veel over die bipolaire cokejunk zeggen, maar hij is wel lekker afgevallen. Nu heeft ie weer pijn aan zijn rug, dus kon ie wat minder sporten, maar hij is minder vet dan ooit. Niet dat vet erg is, want FLM. Als je er trouwens zulke diepe groeven van in je voorhoofd krijgt zou ik ook wat rustiger aan doen. Maar daar gaat het nu even niet over.

Gorry zat weer wat te piepen en te klagen op zijn Insta en ene Diny zegt dat ze zo Gordon moe wordt, waarop de honden van Goor zegt dat ze moet opsodemieteren. Dat is toch ongelofelijk knap van die korte snuitjes. Echt vriendelijke is het niet van Toto en Rocco.

Schermafbeelding 2022 07 04 om 08.37.54
Honden Gordon sturen boos bericht 2
https://www.instagram.com/p/CfjZBw6jL6B/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x