HAHAHAHAHA! 538 doet Nijntje na

Dennis dist
Dennis dist

Goh, wat leuk zeg. Dat hebben we echt nog nooit gezien. Een volwassen versie van Nijntje. Hihihi hahahaha. Oh wacht, Jan deed dat al een jaar geleden in Roddelpraat. Nou ja, beter goed gestolen dan slecht bedacht. Alleen jammer dat die Klaas dat best grappige verhaaltje niet zo leuk brengt.

Moraal van het verhaal: BN’ertjes zijn slachtoffer van juice channels. Want die zijn heel stom omdat ze misstappen van BN’ers naar buiten brengen. Nog even voor Nijntje, je hoeft niet gelijk je staartje te verkopen hoor. Ze zoeken genoeg mensen in de horeca.

https://www.instagram.com/tv/CfDmtOTIk24/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

[sc name=”uitzending15-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x