Nienke Plas blijkt naar mens en racist

Nienke-Plas
Nienke-Plas

Dat valt even tegen. In eerste instantie was die Nienke Plas best grappig. Op een gegeven moment weet je het wel met haar act, alleen voor een vrouw was het best humoristisch. En nu blijkt ze dus niet aaleen een naar wijf tegen mensen in de zaal, ze is bovendien een racist.

Hoe kan dat nou, Janus? Ze heeft toch een donkere vent. Ja, haar racisme gaat naar “witte kinderen” die niet bij haar thuis mogen komen omdat ze te vies zijn. Moet je eens over zwarte kinderen zeggen…. Dat kwam via onze Yv Cold naar buiten. Haar spionnen waren zich doodgeschrokken van het gedrag en de woorden van Plas.

WhatsApp Image 2022 06 13 at 11.53.44 AM
Nienke Plas blijkt naar mens en racist 3
WhatsApp Image 2022 06 13 at 11.53.36 AM
Nienke Plas blijkt naar mens en racist 4

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x