Hoe is het met Gaby Blaaser?

Gaby-Blaaser
Gaby-Blaaser

Eigenlijk hebben we Gaby nog nooit met kleding aan gezien. Ze is niet naakt hoor, maar meestal stelt het bijzonder weinig voor wat ze om haar bevallige lijfje heeft gewikkeld. Dat komt omdat Gaby een Unique Selling Point heeft en dat is dus dat lijf. Daarom laat ze er ook zoveel aan sleutelen.

Want allemaal leuk en aardig, maar Blaaser is 36 jaar en begint toch flink richting de tht-datum (tenminste houdbaar tot) te glijden. En dan hebben merken niet meer zo’n zin om die troep op te sturen voor wat reclamecenten. Over het hieronder staande plaatje kan ik het volgende zeggen: voor mij ben je nog steeds prima te doen hoor.

https://www.instagram.com/p/CelKE3IMBQ_/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x