Geweldsverheerlijkende pauperzender FunX wil Roddelpraat veroordeeld

Funx
Funx

Op de NPO zender FunX gebeuren nogal wat vreemde zaken. Het niveau van de muziek en de presentatoren lopen gelijk, namelijk van bijzonder laag allooi. Niet zo heel lang geleden zaten daar allemaal wannabe gangsters te fantaseren hoe Jan en Dennis in elkaar gemept zouden worden, want Roddelpraat zei dingen die ze niet leuk vinden. En nu hoopt een of andere domme troela dat de mannen veroordeeld worden tot 10k per belediging.

Dat zie je wel vaker met dit soort mensen. Ze gillen om gelijke rechten, maar weigeren te voldoen aan gelijk plichten. En die gelijke rechten is alleen inzetbaar als het hen uitkomt. Want op het moment dat er geweld wordt verheerlijkt is het geen punt, maar als je iemand achterlijk wijf noemt moet er een veroordeling komen en 10 ruggen worden gedokt. Wat een paupertent.

PS: Lees anders nog even de antwoorden op de Kamervragen van toen. Iets met vrijheid van meningsuiting.

[sc name=”funx10k”][/sc]

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x