Kim Feenstra: “Nederland is pedostaat aan het worden”

Kim Feenstra: "Nederland is pedostaat aan het worden" Ze is er helemaal klaar mee dat pedo's in Nederland steeds weer nieuwe kansen krijgen en dat daardoor steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Kim Feenstra deelt horrorverhaal
Kim Feenstra: "Nederland is pedostaat aan het worden" Ze is er helemaal klaar mee dat pedo's in Nederland steeds weer nieuwe kansen krijgen en dat daardoor steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Kim Feenstra deelt horrorverhaal

Na alle verschrikkelijk gebeurtenissen met smeerlappen, met als laatste dieptepunt de moord op de 9-jarige Gino door een pedo, is het mooi geweest volgens model Kim Feenstra: “Nederland is pedostaat aan het worden” Ze is er helemaal klaar mee dat pedo’s in Nederland steeds weer nieuwe kansen krijgen en dat daardoor steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Ze is samen met politieke partij BVNL een petitie begonnen om die goorlappen beter te monitoren.

Dat is zeker niet tegen dovemansoren gesproken, want Roddelpraat steunt Kim volledig. Hieronder vertelt ze hoe en wat en daar neemt ze nogal de tijd voor.

Kim Feenstra: "Nederland is pedostaat aan het worden"
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x