Mevrouw Suijkerbuijk is boos

Melanie Suijkerbuik vreselijk sadistisch Voormalig lelijk dik wijf zit in de kerstsfeer
Melanie Suijkerbuik vreselijk sadistisch Voormalig lelijk dik wijf zit in de kerstsfeer

Of het is haar verloofde Roger Kremer, dat kan ook, want de sweethearts delen een account. Enfin, ze zijn nogal boos. Al weten wij niet waarom. Ook willen ze geweld gebruiken als wij aan hun deur gaan staan. Want dan staan we niet meer op. Om het allemaal nog wat erger te maken noemen ze Roddelpraatvrienden hersenloze fans en mogen we de tering krijgen en ook nog eens doodvallen.

We kunnen dus wel stellen dat ze iets dwars zit, maar wat is onbekend. Wat wel aardig is dat ze zeggen dat Roddelpraat groot geworden is door hen. Lichte zelfoverschatting, maar wij gunnen iedereen zijn ego. De afsluiting is dan weer prachtig. Een plaatje met een middelvinger met daaronder de tekst ‘Middelvinger’. Goh, dat was ons niet gelijk duidelijk.

WhatsApp Image 2022 06 03 at 9.24.54 PM
Mevrouw Suijkerbuijk is boos 2

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x