Soundos el Dinges maakt het nog even erger

Soundos el Dinges heel dik | Roddelpraat Nieuws
Soundos el Dinges heel dik | Roddelpraat Nieuws

De minst grappige cabaretier van het land heeft eindelijk succes. Niet met grappen maken, want dat wil niet heel erg lukken, maar met de discriminatiekaart weer eens trekken. Soundos was gevraagd namelijk voor een rolletje in een film en toen ze zei dat ze zwanger is ging het niet door. En dat is heel erg! Want discriminatie!

Dat die mensen geen zwangere vrouw willen in die rol doet er blijkbaar niet toe. Ze moeten van Soundos Soundos nemen anders is het discriminatie. Ze moeten van Soundos ook meer diversiteit in het bedrijf toelaten. Want volgens Soundos werken er 15 mannen “die allemaal op elkaar lijken”. Dat moet je eens over een hok vol allochtonen zeggen, dan ben je een racist op z’n minst. Wel grappig toch dat die mensen die zeggen te strijden tegen discriminatie geen enkele moeite hebben om anderen te discrimineren, in dit geval op uiterlijk, ras en geslacht.

Enfin, ze doet heel moeilijk in dit filmpje en zet voornamelijk zichzelf verder voor aap.

https://www.instagram.com/tv/CeRDohUAkbP/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]