Jan en Dennis vereeuwigd in Groningen

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat
Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

SCOOOOOOOP! Met trots mogen wij u mededelen dat de heren Roos en Schouten op een muur te Beijum Groningen zijn geportretteerd. Jan en Dennis vereeuwigd met een prachtig werk werd het Roddelpraatduo via graffiti vereeuwigd op een glooiende muur. Het kunststuk genaamd SCOOP is een aanwinst voor de wijk.

Jan en Dennis vereeuwigd in Groningen

De anonieme kunstenaars willen met deze creatie hun de presentatoren eren. En dat is het: een eer. Wij danken hen zeer.

Jan en Dennis vereeuwigd in Groningen
Jan en Dennis vereeuwigd in Groningen 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x