Help Anita in Ghana

Anita-Ghana
Anita-Ghana

Ja, nu denken jullie natuurlijk dat het niet helemaal lekker gaat met Jan in Barca. Heel af en toe tikt ie een stukje, voor de rest zit ie een beetje dom te drinken daar. En nu opeens wil hij dat we Anita gaan helpen in Ghana. Wie is in hemelsnaam Anita? Nou, het gaat zo. Jan krijgt veel verzoeken van mensen om te helpen met allerlei acties. Daar heeft ie nooit zin in. Alleen toen Anita het hem vroeg viel zijn oog op iets heel bijzonders.

Namelijk Anita. Hahahahaha. Want godsammekrake, wat een kanjer is dat. En dan is ome Janus opeens wel bereid om te helpen. De ouwe viespeuk. Nou onder de foto van Aniet staat haar actie. Geen dank, mop. We bellen.

WhatsApp Image 2022 04 16 at 11.32.09 AM
Help Anita in Ghana 2

Hallo,

Mijn naam is Anita en ik vertrek 19 juni richting Ghana om daar vrijwilligerswerk te verrichten.
Ik heb lang nagedacht hoe ik daar nog meer kan helpen, hierdoor ben ik een inzamelingsactie gestart. Ik zal het geld gebruiken om daar de benodigdheden te halen voor het dorp waar ik zal verblijven.
Ik zal via social media jullie op de hoogte houden van hoe het proces verloopt:

Youtube: adventures of anita

Ook kan je mij helpen door thee/hand doeken en/of oude sportshirts te doneren.

Ik zou het heel erg op prijs stellen als je deze GoFundMe-inzamelingsactie wilt delen of iets wilt doneren.

Ghana 2022

Lees hier meer.