Jan Roos naar Barca, totale ruk wedstrijd

Nieuws van het coronafront Minder berichten op Roddelpraat, want Jan zit in Spanje Autobanden Jan Roos weer lekgeprikt Jan Roos is doodziek Jan Roos naar Barca, totale ruk wedstrijd
Nieuws van het coronafront Minder berichten op Roddelpraat, want Jan zit in Spanje Autobanden Jan Roos weer lekgeprikt Jan Roos is doodziek Jan Roos naar Barca, totale ruk wedstrijd

Onze Jan Roos naar Barca in de Catalaanse hoofdstad voor zijn plezier. Niet voor een seksfestijn zoals Dennis het graag verkondigt. Een van zijn uitjes was de wedstrijd van FC Barcelona tegen Frankfurt. Nou, daar stond ie dan. Dat hele Camp Nou zat vol moffen en Barca speelde als een natte krant.

Jan Roos naar Barca

Frenkie de Jong stond de eerste helft er niet eens in. Jan Roos ging bijna op de vuist met een Duitser die steeds voor hem op zijn stoeltje ging staan en binnen een mum stond het 0-3. Kwartier voor tijd is ons zwaargewicht maar vertrokken uit de heksenketel. Het werd nog 2-3 naar het schijnt. Enfin, hele dure kaartjes voor een totale ruk wedstrijd. Nog 2 dagen tapas om bij te komen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x