Marieke Elsinga overspannen

Marieke-Elsinga
Marieke-Elsinga

Ze stopt tijdelijk met ochtendshow bij Qmusic liet ze vanmorgen in een spraakbericht in de uitzending weten. “Ik krijg heel vaak de vraag: ’Hoe hou je dat vol’? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd: ’Ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veen energie’. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost.”

„En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even geen radio maken.” En dat heet in grote mensen taal dat ze met het schuim op de lippen op de bank ligt te janken. Oftewel overspannen is.

We wensen haar en haar tepels veel beterschap.