Tim Hofman invloedrijkste van allemaal

Tim-Hofman
Tim-Hofman

Hebben we toch mooi Tim een zetje gegeven richting de nummer 1 positie. Maar een bosje bloemen of een flesje goedkope wijn zit er weer niet in. Door de docu van BOOS over de door Roddelpraat onthulde ellende met Ali, Marco B en The Voice is Timmie nu de meest invloedrijke van allemaal in de media. Althans, dat zegt dit lijstje.

Opvallend is wel dat er geen Youtubers bijstaan, behalve die zijn overgestapt richting televisie. Verder is het opvallend dat tot aan de koffiejuffrouw van Talpa erin staat. Maar dat zou er misschien iets mee te maken hebben dat John de Mol deze lijst sponsort. En daarmee kan die lijst dus gelijk richting prullenbak.

Schermafbeelding 2022 03 10 om 09.14.03
Tim Hofman invloedrijkste van allemaal 2

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x