SCOOP! Vrouw Peter Gillis betrapt

Nicol-Gillis
Nicol-Gillis

Ja, deze Nicol heeft zich uitermate goed vermaakt tijdens carnaval. Ketskeil was ze aan het tongetjerollen met een jonge kerel. Nu is het best begrijpelijk dat Nicol liever staat te keelborstelen met iemand die er niet uitziet als een haarloze zeekoe, maar chique is het niet.

De foto hieronder zou dat moeten bewijzen. Er is in iedere geval wel veel passie te zien. Of er na de zoen nog meer is gebeurd vertelt het verhaal niet. Dat Peter eerdaags haar uit zijn kasteel trapt moeten we maar afwachten.

WhatsApp Image 2022 03 07 at 3.42.36 PM
SCOOP! Vrouw Peter Gillis betrapt 2
https://www.instagram.com/p/CYV4EseKjyV/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x