Rachel Hazes is trendsetter

Rachel-Hazes
Rachel-Hazes

We kunnen natuurlijk wel weer gaan zaniken dat Rachel nogal haar gestorven man André tot de laatst druppel uitwringt. Want er was weer een musical of zoiets over het leven van de volkszanger. Het is niet meer bij te houden, want André wordt op alle mogelijke manieren commercieel ingezet door zijn weduwe. Maar we willen het over iets anders hebben. Haar prachtige foto op Insta.

Want dit kan weleens de trend van het voorjaar van 2022 worden. Niet dat het in de media nog gaat over corona, maar er zullen heus nog wel mensen die griep krijgen. Als we dan net als Rach de zelftest op onze kanis leggen voor een foto hebben we echt iets leuks te pakken.

https://www.instagram.com/p/CaoptVrIdu5/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x