Ook oorlog in Bergen, Sonja Bakker bakt ze bruin

Het nieuwe huis van Sonja Bakker's ex Barry is behoorlijk lelijk
Het nieuwe huis van Sonja Bakker's ex Barry is behoorlijk lelijk

De woonplaats van onze Jan is ook veranderd in een slagveld. Tegen de gevallen afvalgoeroe Sonja Bakker (woont in Bergen) is aangifte gedaan door advocaat Carlo Liefting (woont in Bergen). Dit na de zoveelste keer dat het blonde eierkoekje plagiaat heeft gepleegd. Het gaat dit keer om recepten van de Foodsisters. Bakker heeft nog geprobeerd de zussen om te kopen, maar dat is niet gelukt.

Liefting, die met de hele zaak geen moer te maken heeft, vindt dat Sonja er niet meer mee weg mag komen en is naar de politie gestapt. Hij kan het niet meer aanzien dat Sonja “van anderen steelt” en er “goud geld aan verdient”.

Foodsisters

“Sonja, volgens mij heb je niet zo je best gedaan. Je hebt letterlijk onze teksten gekopieerd”, aldus zus1. “Ik schrok, want ik herkende gelijk de foto van de Foodsisters. Het recept was identiek overgenomen.” Zus2: “Na wat er eerder is voorgevallen, verbaast het ons des te meer dat ze op de oude voet verder lijkt te gaan.”

Bergen

Dat wordt vast een gezellige zomer in het eens zo pittoreske dorpje.