Jan Roos gewond na uitgaansavond

Bolle Jan doet er wat an
Bolle Jan doet er wat an

Gisteravond is onze Jan Roos gewond geraakt. Na een avondje (hij begon reeds in de middag) eten en drinken in de horeca (vooral drinken) is hij erg pijnlijk in aanraking gekomen met een palm. De boom stond op een terras en Jan Roos dacht leuk te doen door zich er achter te verstoppen.

Jan Roos gewond na uitgaansavond

Hij zag een tak over het hoofd, die zich in zijn voorhoofd boorde. Met een open wond heeft hij de nacht doorgebracht. Volgens behandeld arts, tevens ober van het establishment, zal de heer Roos binnen twee weken volledig genezen. De palm is door de eigenaar afgemaakt.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x