Zucht… RUMAG steelt weer eens wat

Oplichters RUMAG lichten weer op
Oplichters RUMAG lichten weer op

Eigenlijk moet je ze niet eens aandacht geven. Het zijn een beetje debiele neefjes die alles doen om in het middelpunt van de belangstelling te komen staan. En aangezien ze niet zo heel veel kunnen doen ze dan iemand na. Uit medelijden geeft de familie dan een complimentje na de zoveelste slechte act. Nu is dat ook met RUMAG. Zelf niets kunnen en dan maar alles bij elkaar jatten.

Gisteren toonden wij filmpjes van Marco Borsato’s verhuizing. Wij hadden die uit eerste hand en dus was het wachten op de debiele neefjes om die nogmaals te claimen, zoals altijd gebeurt. En ja hoor, die engnek van een Fawrynotsawry komt er vanochtend mee aan schijten alsof hij een scoop heeft. Het is zo sneu.

En dan ook nog liegen dat ie het filmpje van een volger heeft gekregen. Terwijl de tekst van Reality.FBI er duidelijk nog opstaat. Hij heeft alleen de bron weggeknipt. Prutser.

WhatsApp Image 2022 02 03 at 4.15.11 PM
Zucht... RUMAG steelt weer eens wat 4
WhatsApp Image 2022 02 03 at 12.29.21 PM
Zucht... RUMAG steelt weer eens wat 5
WhatsApp Image 2022 02 03 at 12.29.38 PM
Zucht... RUMAG steelt weer eens wat 6