Kenner: Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice

Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice Roddelpraat heeft weer interessante reclame
Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice Roddelpraat heeft weer interessante reclame

Ik noem hem een kenner, want als ik zijn naam tik weet vrijwel niemand over wie ik het heb. Henkjan Smits, voormalig jurylid van Idols (The Voice zonder draaiende stoelen van 20 jaar geleden) vindt Glenda asociaal. Wat niet heel vreemd is, aangezien Grace een ordinaire schreeuwtokkie is.

Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice

Glennis krijste gelijk tegen een meisje dat ze waanzinnig slecht kon zingen, zonder eerst haar naam te vragen, zoals gebruikelijk is. Zelfs Anouk, die bekend staat als direct, vond dat te ver gaan en zei er wat van. De Withney Houston van AliExpress reageerde met: “Ja, ik ben gewoon in shock een beetje.”

“Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice en dat ze de plank missloeg door zo in de war te zijn van een niet zo goed optreden”, aldus Smits in een podcast met gifmenger Giel Beelen. Die podcast is trouwens, hallo daar zijn we weer, een juice channel.