FunX geweldsverheerlijker is “tegen geweld”

Funx
Funx

FunX geweldsverheerlijker, maar wie dit is mag Jozef weten? Zal wel een rapper zijn, want wie is dat tegenwoordig niet die met zijn hakken over de sloot Kader heeft gedaan. Maar zijn woorden zijn wel interessant. In de laatst uitzending van Roddelpraat was te zien hoe een stel wannabe gangsters bij de NPO-zender FunX over geweld tegen Jan en Dennis zaten te fantaseren en goed te praten. De eerste die daar op reageert is rapper ‘DNA’.

FunX geweldsverheerlijker is “tegen geweld”

“Ik wil hierbij mededelen dat ik hier verder geen uitspraken over doe en mijn mening verder voor mezelf laat, maar ik distantieer me niet van de uitspraken die mijn vrienden hebben gedaan.” Aha, hij staat dus achter de geweldverheerlijking op de zender. Dan weten we dat. “Ik promoot zeker geen geweld (zoals de heren van roddelpraat aangeven).”

Huh? Dat doe je wel door in het gesprek mee te zitten kletsen en achteraf te zeggen dat je je niet distantieert. Het kan niet allebei. Of je zegt dat je het er niet mee eens bent dat er op een NPO-zender aan geweldverheerlijking en een verkapte oproep tot geweld wordt gedaan of je promoot wel geweld. Het is het een of het ander. En je kiest dus voor geweld. Als je dat niet snapt is er iets met je DNA.

https://www.instagram.com/p/CYpIee_qm3e/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x