NIET LEEEEUUUKKK!!!! Frank&Rogier op straat geschopt

Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes
Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes

Ach ja, wat maakt het ons ook eigenlijk uit. We keken dat stomme programma niet eens. Maar Rogier is natuurlijk wel fantastisch. Het cadeau die cadeautjes blijft geven. Maar die ouwe nicht van een Fran was al geen hol aan. RTL schopt het duo op straat en wil niks meer met ze te maken hebben. Gelukkig bestaan er nog tal van programma’s die gevuld worden met C-artiesten, dus we zullen ze nog weleens af en toe zien.

“Vandaag maken RTL, Frank Jansen en Rogier Smit gezamenlijk bekend dat de samenwerking na een paar goede gesprekken is beëindigd”, laat de zender vandaag weten in een officiële verklaring.

“Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden. Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking.”

“De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd.” Doei!