Wilfred Genee wil ruzie met Fidan Ekiz houden

Tijdperk Wilfred Genee ten einde
Tijdperk Wilfred Genee ten einde

Genee is bezig met zijn afscheidstour langs de radio. Hij gaat immers een dagelijkse talkshow presenteren en stopt dus bij BNR en Veronica. Zijn lachzakken Rick Romijn en Niels van Baarlen hoopten in de laatste weken een Wiedergutmachung tussen Wilfred en Fidan op de radio te kunnen uitzenden, maar hun baas weigert. Hij is gekwetst.

Wel lachen als types die altijd uitdelen niet kunnen incasseren. Bij Op1 liet Ekiz Genee alle hoeken van de tafel zien in een interview over de racisme-uitzending bij VI waar Wilfred zijn mede-presentatoren voor de woke bus gooide. Er ontstond een enorme ruzie, maar Genee waste zijn handen in onschuld en wilde zijn straatje verder schoonvegen in de talkshow. Daar stak Fidan een stokje voor en deed haar werk, namelijk kritisch interviewen. En daarom is huilebalk Genee boos op haar. Want hij mag dat wel bij iedereen doen, maar anderen niet bij hem.

Rick Romijn, die in werkelijkheid Richard Blokpoel heet (hahahaha, een sidekick met een artiestennaam): “We hebben nog een paar weken, dus we moeten eigenlijk alles dat we willen bespreken met jou nu bespreken. Je weet uit ervaring: je ziet elkaar nooit meer, je spreekt elkaar nog één keer in het jaar. Sta je daarvoor open?”

Wilfred: “Ik sta er niet voor open.”

Rick: “Oké, ik zie de mensen hier denken van: waar heeft hij het over? Fidan, daar gaat het over. Die heeft eigenlijk aangegeven dat ze openstaat voor een verzoening met Wilfred Genee.”

Wilfred: “Ja, dat kan ik me in haar geval heel goed voorstellen.”

Rick: “Wat best wel raar is, Wilfred: jullie waren hele goede maatjes.”

Wilfred: “Hele goede maatjes, dat valt ook wel mee, maar we konden het goed met elkaar vinden, maar ik begeleidde haar een beetje en coachte haar een beetje.”

Rick: “Ja, en dat is opeens opgehouden na jullie aanvaring bij Op1, maar is niet ook elke ruzie bedoeld om weer bij te leggen uiteindelijk?”

Wilfred: “Wel op het moment dat iemand daar open en eerlijk over is, maar niet als iemand andere informatie verspreidt die niet klopt. Dan heb ik geen behoefte meer om daar iets mee te doen.”

Wat een huilbaby is het toch.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x