Toto spreekt en eert Gordon

Gordon-Toto
Gordon-Toto

Dat arme hondje zit tegen zijn zin in een bloedhete woestijn naar dat gejammerhout van zijn baasje te luisteren. Iedere keer is er weer wat met die bipolaire cokejunk. Nu was ie weer bij voorbaat boos dat niemand aandacht gaf aan zijn leuke actie om een gehandicapte door het water te duwen.

Allemaal verschrikkelijk gezeur natuurlijk, want Shownieuws bukte als een straatprostituee door de knieën en bracht het verhaaltje dat Goor eens iets voor een ander doet.

WhatsApp Image 2021 12 09 at 12.26.27 PM
Toto spreekt en eert Gordon 2

Nou ja, zijn hond is in ieder geval wel blij met hem, want die schrijft er ook iets over op zijn Insta. Oh wacht, een hond kan dat helemaal net tikken. Zijn pootjes zijn daar niet voor geschikt. Huh? Wie zou dat dan hebben geschreven?

https://www.instagram.com/p/CXQV02NFt8y/?utm_source=ig_web_copy_link