Emma Wortelboer flops again

Emma-Wortelboer
Emma-Wortelboer

Als er één talentloze aap op het Mediapark rondslingert is het Emma Wortelboer wel. Het kind kan werkelijk niks, behalve af en toe een semi-sexy fotootje plaatsen. Maar qua televisiewerk is het huilen met de pet op. Zelf vindt ze zich totaal en helemaal fantastisch, alleen geen hond wenst naar dat vervelende meisje te kijken.

Gisteren scoorde ze met haar programma Dat Snap Je Als Je Ouder Bent 126.000 kijkers. Wat Hilversumiaans is voor totaal ruk en een flop. Ze werd eerder nog boos op haar werkgever BNN-VARA dat ze geen eigen show kreeg. Nu snapt ze het waarschijnlijk ook, maar ik twijfel of zelfreflectie onderdeel van haar toch al lege karakter is. Kan iemand haar uit haar lijden verlossen en ervoor zorgen dat ze gewoon bij het Kruidvat aan de slag gaat.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x