Patty’s butler hard aan het werk voor haar

Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar Patty Brard wrokt Lil Kleine
Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar Patty Brard wrokt Lil Kleine

Die arme Antoine. Die man moet het ook allemaal maar doen en laten. Als een butler rent ie de hele dag voor zijn Patty. Hij moet zelfs zo diep dalen dat ie met zilverfolie van het haar verven met een mand haardhout moet hollen omdat zijn baas/vrouw het koud heeft.

Patty’s butler hard aan het werk voor haar

En om het nog even dieper in de wonden te wrijven post Patty Brard dit tafereel op de Gram en gooit er een wonderbaarlijke tekst onder. “What is there not to love About this man? You don’t like my salt And peppa colour hair! Colour it! You think it’s cold? I’ll chop some wood for you And light the stove! You tired? Lie down with the dogs Kruidvat blanker And cup of tea! All good? All perfect!” Het lijkt erop dat tante Pat een paar gram heeft weten te scoren dit weekend.

https://www.instagram.com/p/CV5Qqu9sqD0/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x