Toyboy niet alleen uit Goors leven, ook van zijn Insta

Gordon-Jeffrey
Gordon-Jeffrey

Manmanman, dit hakt er wel even in zo op zondagochtend. Dat het uit is met zijn toyboy Jeffrey is natuurlijk al erg genoeg. Maar dat je op de dag des heeren erachter moet komen dat Gordon die adonis ook nog van van Insta heeft gekieperd doet gewoon pijn. Niet alleen ontvolgd, maar ook alle foto’s samen foetsie. Heftig!

Toyboy niet alleen uit Goors leven, ook van zijn Insta

En die bipolaire cokejunk zei nog wel als vrienden uit elkaar te zijn gegaan. Daar lijkt het niet op. Die man heeft werkelijk altijd en over ruzie. En dan posten dat het leven mooi is en doorrrrrr! Terwijl wij weten dat ie zich elke avond in slaap huilt omdat ie eenzaam is en geen hond (wellicht wel Toto) hem daar kent. En dat is voor een aandachtshoer lastig leven. Dus die is snel weer terug.

https://www.instagram.com/p/CVpbJRiP1s7/?utm_source=ig_web_copy_link