Erica Meiland heeft niets met boerka’s, mensjes boos

erica-meiland
erica-meiland

Ondanks dat dit geen politiek kanaal is en we dat ook zo willen houden, lijkt het mij toch vrij normaal dat je een boerka niets vindt. Het is de meest grove uiting van vrouwrechtenschendingen die met het blote oog te zien is. Dat gezegd hebbende blijkt dus dat je dat niet mag vinden, ondervindt ook Erica Meiland.

In het boek ‘De motor achter de Meilandjes’ schrijft Erica ook over haar politieke denken. “Ik heb echt niks tegen buitenlanders. Als mensen hier komen en ze doen hun best en ze integreren, vind ik het helemaal geen probleem. Maar die klaplopers die allemaal geld naar Turkije sturen en zo, daar hebben we geen behoefte meer aan. Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod.”

En dat mag je niet zeggen van de politiek correcte woke types van de Grachtengordel. De mond vol over vrouwenrechten, behalve als het niet past in hun deugverhaal. Dan is het even geen punt meer.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x