Media: Roddelpraat is genaaid. Kort geding!

Jan ontvoert hond van Gordon & Lacht Dennis uit na First Dates
Jan ontvoert hond van Gordon & Lacht Dennis uit na First Dates

Wat we nooit hadden verwacht is toch gebeurd. De volledige mainstream media vindt dat Roddelpraat genaaid is door Televizier. RTL Boulevard, Shownieuws en zelfs de zure NOS vindt het ongekend dat ons programma op de dag dat de stembus openging alsnog eruit zijn geknikkerd.

Zelfs Alert Verlinde was op onze hand bij Shownieuws van Talpa. Bij RTL Boulevard vond men het wel erg vreemd dat een prijs roept er voor iedereen te zijn, maar wel iemand uitsluit. Als zelfs de immer zure en altijd politiek correcte NOS het met je eens is heb je wel een hele sterke zaak.

Jan en Dennis hebben besloten om het niet te pikken. Ze gaan met een kort geding Televizier dwingen Roddelpraat alsnog mee te laten doen.

https://www.instagram.com/p/CSt-MJ8slyY/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x