BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET

BREEK RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET - WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!
BREEK RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET - WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!

Het is toch werkelijk niet te geloven met die mafklappers in Hilversum. Vandaag zouden we kunnen stemmen wie de beste Online Serie van 2021 wordt en net voordat je Roddelpraat richting goud kan knallen kregen we een armetierig mailtje van Televizier dat onze show toch niet mee mag doen. Dat terwijl we al eerder niet eens op de longlist stonden omdat de jury ons er niet bij wilde hebben. Onze achterban stemde Roddelpraat er alsnog in en nu wordt dat te niet gedaan vanwege de smaak van een paar politiek correcte mensjes. Dit land is stuk, maar onze media zijn maffia.

“De organisatie van de Gouden Televizier-Ring heeft besloten de online videoserie Roddelpraat uit te sluiten van de stemronde voor de verkiezing voor Televizier-Ster Online-videoserie. We vinden dat het programma Roddelpraat (kwetsbare) groepen en personen in de samenleving consequent in een hoek zet en beledigt. Daarom zijn wij van mening dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”, aldus Hoofdredacteur Televizier, Jeroen de Goeij.

Zo zo, dat zijn stevige woorden. Dus wij worden uit een verkiezingen gezet omdat zij “van mening (zijn) dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”. Wat dacht je van democratie? Wat dacht je van de stem van het volk? Wat dacht je van dat we eerst wel mee mochten doen? En dan op de dag dat de stembus opengaat ons verwijderen. Wat een laffe honden.

Schermafbeelding 2021 08 17 om 10.16.19
BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET 3

Joehoe, jullie zijn vergeten ons ook van de top25 lijst te schrappen. Als je ons dan zo graag weg wil maken, doe het dan goed.

Schermafbeelding 2021 08 17 om 10.14.25
BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET 4