Juultje is een schijtwijf

Juultje is een schijtwijf - Juultje Tieleman wil niet meer mooi zijn
Juultje is een schijtwijf - Juultje Tieleman wil niet meer mooi zijn

Het zit Madame Juul Tiel niet mee. Haar middagje strand met de dinnies werd al snel verstoord door de komst van een meeuw die op haar poepte, Juultje is een schijtwijf. Ik vind dat de witte substantie haar goed staat.

Eerst doet ze zichzelf de gruwel aan om zich via het bed van grindtegelharses Gio in de spotlights te werken, laat ze zich vervolgens – vrijwillig nota bene – knallen door dat miezerige kleutertje Don de Jong, en nu laat ze zich onderkwakken door een meeuw. We wensen Juultje veel sterkte.

Juultje is een schijtwijf
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x