Patty Brard gescheiden van voetknobbel

Patty Brard gescheiden van voetknobbel
Patty Brard gescheiden van voetknobbel

De pootjes van Pat passen weer in haar Prada’s! Patty Brard gescheiden van voetknobbel, toch nog leuk nieuws vandaag.

Met ontsteltenis namen we onlangs kennis van Patty’s vieze voetjes. Een beetje doodleuk je voetknobbel op social media etaleren, daar zijn onze zwakke magen niet voorbereid hè. Gelukkig zijn die dagen dat we met angst in de vingers door Instagram scrollen voorbij, want de knobbel is afgezet. Ze loopt nog wel een beetje moeilijk, maar bij Pattypattypatty weet je nooit wat daar nou precies de oorzaak van is. De knobbel maakt het naar omstandigheden goed en zegt zich voor te bereiden op een leven buiten de spotlights.


Patty Brard gescheiden van voetknobbel

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x