Ook deze zielige YouTuber probeert te scoren met aanslag op Peter R. de Vries

0fux
0fux

Het lijkt wel een pandemie. Na een aanslag op een bekend sujet zelf alle aandacht proberen op te eisen. Niet alleen die treurpitten van GeenStijl denken relevant te zijn met hun we-moeten-beelden-verspreiden-standpunt, ook de vermaarde YouTuber 0 fux doet er vrolijk aan mee.

0 Fux kent u natuurlijk nog van zijn legendarische aanval op haaksneusvlogger Ismail Ilgun. Sindsdien probeert hij relevant te blijven door zijn YouTube-kanaal verder uit te bouwen en zoekt hij geregeld ruzie met onder andere cultureel fenomeen Alex Soze. Allemaal prima natuurlijk, maar dat kansloze geouwehoer met “ga naar mijn Telegram-groep om de beelden van Peter R. de Vries te zien” is wel echt bij de beesten af. Al je volgertjes hebben die grafbeelden toch al via WhatsApp gekregen, kneus. Maak jezelf nuttig en ga gewoon weer straattuig in elkaar slaan.

[sc name=”0fux”]