Kinderachtige Don de Jong doet kinderachtig

Don de Jong aangevallen door vissen
Don de Jong aangevallen door vissen

Het zal wel de kift zijn, maar die Don de Jong kan bij ons niks goed doen. Hoe kan het toch dat zo’n miezerig mannetje het hart van Juultje Tieleman heeft gestolen. Dat heerlijke ding met die prachtige billen en borsten. Die dan valt op zo’n kinderachtige puistenkop. Ik kan er met mijn verstand niet bij.

Nou ja, eigenlijk wel. Hij verdient heel veel geld met die schijtlollige filmpjes van hem en dan komen de dames opeens als bijen op de stroop af. Want laten we eerlijk zijn, als Don de Jong vakkenvuller was geweest lag het beeldige hoofd van Juul niet op zijn schouder. Hij feliciteert haar, wij hem. Veel plezier ermee, Don.

WhatsApp Image 2021 07 07 at 09.50.02
Kinderachtige Don de Jong doet kinderachtig 2